| | DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
TAÇYILDIZ Admin

Mesaj Sayısı: 398 Yaş: 33 Nerden: KASTAMONU Kayıt tarihi: 16/06/08
 | Konu: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:23 am | |
| sınıfta kusurlu davranışların düzeltilmesi YÜKLEMEK İÇİN YAZIYA TIKLAYINIZ yüklemek istenilen slayt Linki açılır...
aşağIdaki resimdeki gibi bir kaç sn beklenir....
görüntüdeki gibi DOWNLOAD DAN SLAYTA ULAŞILIR... reklam sayfasını sağ üstte yazan Schlieben yazısına tıklayarak kapatabilirsiniz. _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
Sınıfımın web adresi www.okuloncesipaylasim.net/1.htm
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:39 am | |
| SAYILAR slaytı yüklediyseniz slaytı açtığınızda bir pencere çıkar yani şifre isteyen pencere orda salt okunur seçeneğini tıklarsanız slayt açılır _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:45 am | |
| ANNELER GÜNÜ http://uploaded.to/?id=xaqfq4 _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:47 am | |
| nasıl doğdum _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:47 am | |
| DÜNYA VE UZAY _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:48 am | |
| OYUNLAR _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:49 am | |
| ZIT KAVRAMLAR _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:50 am | |
| Okul Öncesi Eğitimin Önemi
http://dosyam.net/?id=zazbhi
Mevsimler
http://dosyam.net/?id=yusigl
Miktar
http://dosyam.net/?id=449vpe
Alıntıdır
| |
_________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:52 am | |
| orman  _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 10:53 am | |
| DÖRT MEVSİM _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| |
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 3:08 pm | |
| CANLILARIN_YAŞADIKLARI_YERLER _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 3:08 pm | |
| 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 3:09 pm | |
| müzik aletleri _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 3:09 pm | |
| beslenme _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 3:10 pm | |
| sesli hayvanlar _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
|
|
 | |
TAÇYILDIZ Admin

| Konu: Geri: DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR Çarş. Tem. 02, 2008 3:10 pm | |
| anne baba tutumları-yalan meslekler-2
otizm
duyularımızı öğrenelim
dikkat eksikligi ve hiperaktivite
parmak emme
sağlıklı yaşam
toplama
yaşadığımız yer
şekil kavrama
http://uploaded.to/?id=5ak21q (SINIF KURALLARI
http://uploaded.to/?id=bxkose SINIF KURALLARI2)
sayı kavramı
zıt kavramlar
dalgıç kamerası
çocuk eğitiminde annenin önemi
çocukların cinsellik sorularına verilebilecek yanıtlar
resimli hayvanlar
meslekler-3
önce siyah,sonra renkli
çevremizdeki canlılar
tutum yatırım ve türk malları haftası
öğrenme kuramları
Biyolojik Ve Psikolojik,sevecen Ve Kararlı Anne-baba Olmak
renkler
vitaminler
http://uploaded.to/?id=s0romg BEN DİLİ SEN DİLİ
http://uploaded.to/?id=hf5fw6 BESİNLER _________________ Okul öncesi eğitim ile ilgili daha fazla bilgi ve döküman için www.e-okuloncesi.com adresimizi ziyaret ediniz.
En son MUSA TAÇYILDIZ tarafından Çarş. Tem. 02, 2008 3:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
| | DERSLERDE KULLANILABİLECEK SLAYTLAR-SUNUMLAR | |
|